ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ

Δευτέρα, 26/06/2017

Η   Π.Ο.Ε- Υ.ΕΘ.Α., με γνώμονα πάντα, μόνο το όφελος των μελών της, και  λόγο της κατάστασης που προέκυψε με τα ανασφάλιστα οχήματα, εξασφάλισε μοναδική επιπλέον έκπτωση  5% για πάντα, σε όλες τις εκπτώσεις και παροχές που δίνει η Anytime. Για την ασφάλιση των οχημάτων των μελών της και των οικογενειών τους.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Μουστάκας Χρήστος

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά από συζητήσεις και διερεύνηση της αγοράς, εξασφάλισε για όλα τα Mέλη της, σημαντικές εκπτώσεις στην ασφάλιση των αυτοκινήτων, μέσω της εταιρείας ANYTIME του ομίλου INTERAMERICAN.

Mε απλές διαδικασίες όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να ασφαλίσουν τα οχήματα τους, εξασφαλίζοντας μέσω της ΠΟΕ – ΥΕΘΑ επιπλέον έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα και άλλες παροχές.

Η Anytime διαθέτει 3 διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης:

• To Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του οχήματός σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

• Το Economic: το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρης οδικής βοήθειας.

• Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Η διαδικασία είναι απλή!

1. Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας online (www.anytime.gr) ή καλέστε στο 801 11 30000 και μάθετε τα ασφάλιστρα για το δικό σας όχημα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς που θα σας δοθεί καλώντας στα γραφεία της ΠΟΕ - ΥΕΘΑ.

2. Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας:

• Online

Καταχώρησε τον κωδικό στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς», που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής φόρμας έκδοσης νέου συμβολαίου αυτοκινήτου.

• ή τηλεφωνικά στο 801 11 30000

Δώστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Anytime τον κωδικό προσφοράς, πριν την έκδοση του συμβολαίου.

Αμέσως μετά την ασφάλισή σας θα λάβετε στο email που δηλώνετε το συμβόλαιό σας, σε μορφή PDF.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ