Σχετικά με την στελέχωση της νέας Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης Πολιτικού Προσωπικού (Δ.Δ.Υ.Π.Π)

22 Δεκεμβρίου 2019

Με τη Σύσταση της νέας Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης Πολιτικού Προσωπικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Π.Δ 109/19),ολοκληρώθηκε η μεταρρύθμιση που ήταν απαραίτητη μετά την αναβάθμιση της θέσης του Ειδικού Γραμματέα ΥΠ.ΕΘ.Α σε Γενικό.

Η ΠΟΕ ΥΕΘΑ από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά όλες τις διαδικασίες, με πρωταρχικό μέλημα της ,την κάλυψη όλων των συναδέλφων που υπηρετούσαν στην προηγούμενη Διεύθυνση.

Κατά το μεταβατικό διάστημα ακούστηκαν πολλά, αρκετά  από αυτά μοναδικό σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους . Η Ομοσπονδία με σοβαρότητα όλο αυτό το διάστημα ήταν σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμόδιους, από τους οποίους είχε λάβει την διαβεβαίωση ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν ομαλά, με τη μικρότερη δυνατή όχληση και χωρίς να χαθεί καμία θέση.

Πράγματι οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα για το προσωπικό και φυσικά χωρίς καμία χαμένη θέση, σε αντίθεση με τις οργανωμένες φήμες που έλεγαν το αντίθετο!

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, τήρησε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις του σε ότι αφορούσε το Πολιτικό Προσωπικό που υπηρετούσε στην προηγούμενη Διεύθυνση και ολοκλήρωσε τη στελέχωση στη νέα χωρίς περιττές μετακινήσεις , χωρίς κανένα φαινόμενο ρεβανσισμού ή αναξιοκρατίας, επιλέγοντας τα νέα Στελέχη και το προσωπικό με μοναδικό κριτήριο τις διοικητικές ικανότητες τους. Κατόπιν όλων αυτών ευχόμαστε σε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ ΥΕΘΑ