Παρουσία διαπαραταξιακού κλιμακίου της Ε.Ε. στη δίκη της Χρυσής Αυγής

4 Φεβρουαρίου 2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία διαπαραταξιακού κλιμακίου της Εκτελεστικής Επιτροπής

στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00πμ

 

Κατά την πολύμηνη δίκη της Χρυσής Αυγής, που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, το φασιστικό και απάνθρωπο πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης αποκαλύφτηκε ξεκάθαρα και σε όλες του τις αποτρόπαιες  μορφές.

Η εγκληματική δράση της Χ.Α. με τις δολοφονικές επιθέσεις της σε νεολαίους, σε μετανάστες, σε κοινωνικούς χώρους αλλά και σε συνδικαλιστές, πρέπει να καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη όπως της αρμόζει.

Την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 10:00πμ, διαπαραταξιακό κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα βρίσκεται στο δικαστήριο.

Θα βρισκόμαστε  εκεί, για να δηλώσουμε – για μια ακόμη φορά – την αποφασιστικότητά μας ενάντια στον φασισμό και στον ναζισμό.

Θα βρισκόμαστε  εκεί, για να διαβεβαιώσουμε ότι  οι εργαζόμενοι θα υπερασπίσουμε έμπρακτα και με όλους τους τρόπους τη δημοκρατία, που  σε αυτό τον τόπο  έχει ποτιστεί με ποταμούς αίματος.

Θα βρισκόμαστε  εκεί, για να απαιτήσουμε τη δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι σε αυτή  την φασιστική και εγκληματική οργάνωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γ.Σ. της, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων της Αττικής να δώσουν δυναμικό «παρών», στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 10:00πμ, στο Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Παρουσία διαπαραταξιακού κλιμακίου της Ε.Ε. στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Print Friendly, PDF & Email



Source link