Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στο ν. Λάρισας για ενημερώσεις και στήριξη σεισμοπλήκτων σχολείων του νομού

[ad_1]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στο ν. Λάρισας για ενημερώσεις και στήριξη σεισμοπλήκτων σχολείων του νομού

   Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ αποτελούμενο από τον προεδρεύοντα αυτής Μπράτη Δημήτρη και το μέλος της Ε.Ε. Πάιδα Γιάννη, θα βρίσκεται στο νομό Λάρισας το διήμερο Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.

   Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

  • Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:30 το απόγευμα,
    θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση
    , για τις εξελίξεις στα θέματα των Δημοσίων Υπαλλήλων, στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Λάρισας (Νεάπολη Λάρισας) με τη συμμετοχή των Α/θμιων Σωματείων του νομού. Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Α/θμιων Σωματείων και οι συνάδελφοι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.
  • Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ και αντιπροσωπεία του Ν.Τ.. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας, θα μεταβούν στα Δημοτικά σχολεία Δαμασίου και Πλατανουλίων για να παραδώσουν ,στα συγκεκριμένα σχολεία που επλήγησαν από το σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, ηλεκτρονικό υλικό για τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών.

Και αυτή η δράση αποτελεί μέρος της υλοποίησης της απόφασης της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για στήριξη των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο.

Είχε προηγηθεί (Μάρτιο και Απρίλιο) άμεση στήριξη των Δήμων Τυρνάβου, Ελασσόνας, Λαρισαίων και Φαρκαδόνας με την παράδοση σε αυτούς, από το ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας, ειδών πρώτης ανάγκης .

Στη συνέχεια, στις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας (Λαπιθών 6).

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στο ν. Λάρισας για ενημερώσεις και στήριξη σεισμοπλήκτων σχολείων του νομού

Print Friendly, PDF & Email

[ad_2]

Source link