Ενημερωτική Εγκύκλιος για τη διαμονή και τη μετακίνηση των αντιπροσώπων στο 35ο Συνέδριο ΑΔΕΔΥ

15 Νοεμβρίου 2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έχοντας να αντιμετωπίσουμε τη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται σήμερα ο εργαζόμενος στο δημόσιο τομέα από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του σκληρού καπιταλισμού, οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι και το τελευταίο ευρώ από την συνδρομή του κάθε εργαζόμενου, θα δοθεί για τον αγώνα ενάντια της κατεδάφισης όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και της διάλυσης των δημοσίων κοινωνικών υπηρεσιών και αγαθών.

Ζητάμε, λοιπόν, την κατανόηση σας και σας ενημερώνουμε ότι στο 35ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που θα διεξαχθεί τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Νοεμβρίου του 2013, στο Ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχ.Βόδα 4-6), η Συνομοσπονδία θα παρέχει και θα αποζημιώσει τους αντιπροσώπους ως εξής:


  • ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Οι αντιπρόσωποι στο Συνέδριο από την Περιφέρεια θα πρέπει άμεσα να αποφασίσουν τον τρόπο μετακίνησής τους και ενδεχομένως, να κάνουν άμεσα κρατήσεις εισιτηρίων.

Οι αποζημιώσεις, ανεξάρτητα από το μέσο μεταφοράς, είναι ανά Περιφέρεια οι εξής:

  1. ΘΡΑΚΗ- ΑΝΑΤΟΛ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΛΗΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: 160€
  2. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 150€
  3. ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ(ΠΛΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)- ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ: 90€
  4. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 60€
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Οι αντιπρόσωποι από την Περιφέρεια θα διανυκτερεύσουν στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL», στις 27 και 28 Νοεμβρίου, σε δίκλινα δωμάτια. Αν κάποιος αντιπρόσωπος επιθυμεί μονόκλινο δωμάτιο, θα αποζημιωθεί με ανώτατο ποσό τα 35ευρω/διανυκτέρευση, προσκομίζοντας την απόδειξη του ξενοδοχείου που θα διαμείνει. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει κάνει ειδικές συμφωνίες για μονόκλινα δωμάτια με το ξενοδοχείο «Novus» ( 45€/μονόκλινο) και με το ξενοδοχείο «Μπαλάσκας» (29€/μονόκλινο) που βρίσκονται πλησίον του συνεδριακού χώρου.

Οι Ομοσπονδίες θα πρέπει να στείλουν λίστα με τους αντιπροσώπους τους, ανά δύο για τα δίκλινα δωμάτια και για τα μονόκλινα να ενημερώσουν την  Α.Δ.Ε.Δ.Υ αν θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχουμε προσφορά ή σε κάποιο της επιλογής τους.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τη διαμονή θα πρέπει να ενημερώνεται η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις Ομοσπονδίες και όχι από τους αντιπροσώπους.

Οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Τμημάτων (και μόνο αυτοί) που δεν είναι εκλεγμένοι Σύνεδροι θα διανυκτερεύσουν μόνο στις 27 Νοεμβρίου, σε ξενοδοχείο της επιλογής τους, με ανώτατη αποζημίωση τα 35€ κατ’ άτομο (προσκομίζοντας την απόδειξη).

Για τα απερχόμενα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. –δηλαδή τα μη εκλεγμένα μέλη του Γ.Σ.- ισχύει ό,τι και για τους εκλεγμένους Συνέδρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι Ομοσπονδίες οφείλουν να ενημερώσουν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα δωμάτια που θα χρειαστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και για τις Περιφέρειες από τις οποίες θα μετακινηθούν οι αντιπρόσωποί τους για την πληρωμή των οδοιπορικών τους . Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα κάνει τις ανάλογες κρατήσεις στα ξενοδοχεία και θα επικοινωνήσει με τις Ομοσπονδίες.

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Για τους αντιπροσώπους της Περιφέρειας θα υπάρχει πρωινό (στο ξενοδοχείο τους) και μεσημεριανό γεύμα στις ταβέρνες «ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» (Ψαρών 48, Πλ.Αγ.Παύλου) και «ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ» (Χίου 7, Πλησίον Πλ.Καραϊσκάκη) που βρίσκονται πλησίον του συνεδριακού κέντρου. Κατά την νομιμοποίησή τους στο Συνέδριο θα παραλάβουν κουπόνια για τη διατροφή στις ταβέρνες. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα προσφερθούν καφέδες και βουτήματα για όλους τους συναδέλφους .

Πέραν των ανωτέρω καμία άλλη παροχή ή αποζημίωση δεν προβλέπεται.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τους  συνέδρους ΑΜΕΣΑ.

Για την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η ΤΑΜΙΑΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ